Presentkort

Välkommen till oss på Lycklig Hud!

 

Vi som arbetar här är alla utbildade hudterapeuter och aktiva medlemmar i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Lycklig Hud är dessutom ett internationellt godkänt CIDESCO Beauty Center.

 

Vi erbjuder både professionella behandlingar samt Spa behandlingar i en fantastisk miljö och hjälper dig att välja rätt produkter i vår salong. Här finner du ett brett och noga utvalt sortiment av högklassiga varumärken både när det gäller hudvård, kroppsvård och make up. Vi säljer Presentkort på salong men även på vår bokningssida.Klicka här https://www.bokadirekt.se/places/lycklig-hud-11752

 

Vi erbjuder Duo behandlingar i en harmonisk miljö.

 

Vår Hudvårdsserie är Dr Dennis Gross & Maria Åkerberg

 

 

Vi ser framemot din bokning hos oss på Lycklig Hud .

 

Välkomna till Lycklig Hud i Höör

 

Lycklig Hud i Höör öppnade dörrarna 2015 på Storgatan 34 H och sen dess har vi haft äran att göra vardagen lite bättre för våra gäster. Hos oss finner du behandlingar som passar dina olika behov i livets olika skeden för både män och kvinnor. Läs mer om våra behandlingar och produkter eller boka en tid om du redan bestämt dig. Välkomna till Storgatan 34H!

Vi som arbetar här är alla utbildade hudterapeuter och aktiva medlemmar i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Lycklig Hud är dessutom ett internationellt godkänt CIDESCO Beauty Center. Vi garanterar en professionell upplevelse.

Hos Lycklig Hud erbjuder vi produkter av världsklass. Vår Hudvårdsserie är

Dr Dennis Gross & Maria Åkerberg.

Öppettider:

Måndag-Fredag 09:00-17:00

Lördag-Söndag 10:00-18:00*

*Öppet varannan helg

 

 

Adress:

Lycklig Hud AB

Storgatan 34H

243 30 Höör

 

Kontakt:

+46733358265

indirajespersen@gmail.com

Organisationsnummer:

559100-3925

Dela LyckligHud.se